Blomkål er en utrolig sund, vitaminrig og mættende grøntsag. Det indeholder 1/10 af kalorierne sammenlignet med ris.
Total tid: 25 Minutter
Antal portioner: 4
Ingredienser:
- 1 blomkålshoved
- 50-75 gram pikantflødeost (evt light-udgaven – alternativt natural som du selv krydrer efter smag)
- 6 soltørrede tomater
- 2 tsk tørret oregano
- 2 tsk havsalt
- 1 tsk chili (styrke efter smag)
- 2 tsk friskkværnet sort peber (evt patagonia)
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
- Skyl og snit blomkålen i mindre buketter.
- Placer blomkålsbuketterne i et ildfast fad, og vend dem i osten.
- Top blomkålsbuketterne med revet fintsnittede soltørrede tomater, oregano, chili, salt og peber.
- Bag blomkålet i cirka 20 minutter.