Ingredienser
4 stk kyllingebryster
200 g pankorasp
2 æg
100 g hvedemel
1 tsk røget paprika
1 tsk chipotle chili
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
Salt og peber
5 g Solsikkeolie
Fremgangsmåde
Forvarm airfryeren til 200°C.
Skær evt. kyllingebrysterne i mindre stykker, eller halv’er tykkelsen, hvis de feks skal bruges i burger.
Pisk æggene sammen.
Bland hvedemel med paprika, chipotle chili, hvidløgspulver, løgpulver samt salt og peber.
Dyp kyllingestykkerne i melblandingen, derefter i æg og så i rasp.
Spray kyllingestykkerne med solsikkeolie og læg dem i airfryeren i et enkelt lag.
Steg kyllingen i 12-15 minutter (kortere, hvis du har reduceret tykkelsen. Vend dem halvvejs, så de bliver sprøde på begge sider.