Saftig Cæsar kylling med parmesan sauce

Vinckensteins saftige Cæsar-kylling (C)

En lækker, cremet og smagfuld kyllingeret, perfekt til en nem hverdagsmiddag.

Forberedelsestid: 10 minutter 
Bagetid: 30 minutter 
Samlet tid: 40 minutter

Ingredienser:
4 kyllingebrystfileter uden ben og skind
240 ml Caesar-dressing
120 ml creme fraiche
50 g revet Parmesanost
1 teskefuld hvidløgspulver
Salt og peber efter smag
Frisk persille, hakket (valgfrit, til pynt)

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 190°C. Smør et ovnfast fad let med olie.
Krydr kyllingen:
Drys salt, peber og hvidløgspulver på begge sider af hver kyllingebrystfilet. Læg dem i det forberedte ovnfaste fad.

Lav Parmesan-saucen:
I en lille skål, bland Caesar-dressing, creme fraiche og revet Parmesanost, indtil blandingen er glat.

Fordel Parmesan-saucen jævnt over hver kyllingebrystfilet, så de er godt dækket.

Bag i 25-30 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og når en indre temperatur på 74°C. Saucen skal boble, og toppen skal være gyldenbrun.

Servering:
Lad kyllingen hvile et par minutter efter bagningen. Pynt med frisk persille for lidt ekstra farve, hvis ønsket. Server med dine yndlingstilbehør – jeg foretrækker ris og grøntsager.