Skøn ærtecreme med blød burrata

Vinckensten ærtecreme (c)

Ingredienser:
400 gr extra fine ærter, alternativt 1 kg friske ærter i bælg
150 gr friskbælgede ærter til topping
½ bdt. radiser
125 gr mascarpone, kan erstattes med græsk yoghurt for et lidt mere magert resultat
200 gr burrata
1 spsk. citron- eller limesaft
2 spsk. olivenolie
salt og sort peber
evt. lidt hot sauce
3-4 spsk. olivenolie
1 håndfuld estragon og mynte

Fremgangsmåde:
Blancher ærterne og blend med mascarpone/ yoghurt, citron/lime saft og olivenolie. Blend blandingen grundigt, så ærterne bliver pureret fint. Smag til med salt og peber og evt lidt chili, og sæt cremen i køleskabet, til den skal bruges.
Anret cremen på et flot fad, og kom burrata ovenpå sammen med friske ærter. Dryp med olivenolie, og krydr med ekstra salt og peber, evt hele bløde peberkorn. Skær radiser på langs (meget tyndt), og pynt ærtecremen med dem, sammen med grofthakket estragon og mynte.